lunes, 9 de marzo de 2009

avaluació inicial

- L’objecte principal de la Tecnologia Educativa és oferir un bon ventall de tècniques per als docents: ___4___
- Aprenc tant dels companys com dels materials i consultors: __5____
- Els professionals de l’educació han de ser competents en les tècniques que asseguren la correcta transmissió del coneixement : ____8____
- La tecnologia es basa en la ciència per la qual cosa és neutral en relació a prejudicis, valors i actituds: __5___
- Les aules de la UOC són una comunitat d’aprenentatge: __6___
Els debats virtuals suposen perdre força hores amb poc benefici personal: ___3__
- La Tecnologia Educativa per a psicopedagogs consisteix en assegurar un bon domini de les TIC: ___3____
- Els debats a la UOC poden millorar moltíssim: ____6__
- Les TIC són necessàries per transmetre els continguts als alumnes: _____5___
- El canvi tecnològic determina el canvi social: ___7_____

4 comentarios:

  1. Per què penses que te un 4 aquesta pregutna?
    "L’objecte principal de la Tecnologia Educativa és oferir un bon ventall de tècniques per als docents: ___4___ "
    la tecnologia educativa ben aplicada a les escoles i als docents pot ser una eina molt potent per elaborar la seva tasca ja que els hi amplia possibilitats, técniques, ventalls... no?
    que penses?

    ResponderEliminar
  2. precisament aquest ha estat un dels canvis als que he accedit treballant aquesta assignatura. La veritat és que entenia més la tecnologia educativa des d'un punt de vista més des de la investigació, des de aspectes que es quedaven lluny de les escoles. Cursant aquests crèdits veig que la que estava equivocada era jo, i és que si estàs interessat per trobar recursos per als teus alumnes segurament hi ha un gran potencial.

    ResponderEliminar
  3. En relació a l'afirmació següent "Aprenc tant dels companys com dels materials i consultors", la teva puntuació va ser d'un 5.

    Jo penso que evidentment del consultor i amb l'ajuda del material s'aprèn molt, però crec també que els companys, la interacció entre iguals, esdevé un factor priomordial a l'hora d'enriquir-te i adquirir nous aprenentatges. Es fomenta una relació de companyerisme, d'intercanvi d'experiències, que és molt útil de cara a adquirir nous coneixements i noves maneres de veure o enforntar-se als reptes.

    ResponderEliminar
  4. Tens raó Elena, ho penso tal com tú ho dius, la veritat és que penso que una de les riqueses d'aquests estudis és la dels companys. La meva valoració anava pels consultors, ja que a la UOC tenen un paper més d'assessors que no pas de docents, i una de les coses que trobo a faltar aquí és precisament la transmissió del docent! Sóc molt conscient que el sistema de la UOC és diferent i que els materials realment són molt bons, però la relació amb bons docents crec que és molt enriquidora. Crec que aquí a la UOC hi ha també molt bons docents dels quals ens perdem el seu saber precisament perquè el que media és la tecnologia... simplement és un sistema diferent al tradicional amb els seus avantatges i els seus inconvenients....

    ResponderEliminar